Wie is CleanDirect?

 

CleanDirect heeft 3 generaties ervaringWij kennen de markt al drie generaties lang en weten wat u wilt: Goede kwaliteit, laagste prijs, snelle levering. Daarom hebben wij geen kopjes-koffie-drinkende vertegenwoordigers maar leveren wij vrijwel het gehele assortiment direct en snel vanuit ons eigen depot rechtstreeks bij u af. Zo krijgt u beste kwaliteit aan de laagste prijs, het snelst geleverd.

Daarom zijn wij met trots: De Online Nummer 1 in Schoonmaakartikelen!

Laagste prijs
Door onze kennis en ervaring weten wij exact dat u topkwaliteit eist en weten wij de kortste en beste weg om dit snel en aan de scherpste prijs voor u in te kopen. In onze (internationale) speurtocht lopen wij regelmatig tegen een interessante partij artikelen aan die wij dan groots opkopen en u snel een super aanbieding doen. Bekijk dus regelmatig onze site of meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief

Kwaliteit
Onze inkopers zijn altijd op zoek naar topkwaliteit. Met de beste schoonmaakmiddelen en materialen verkort u de werktijd en blijft het resultaat op niveau. Het Duitse merk ‘Kleen’ omarmen wij dan ook graag als ons huismerk omdat de resultaten verbluffend zijn met een unieke prijs-kwaliteit verhouding.

U mist u iets?
Het kan voorkomen dat u in ons ruime assortiment toch een product of merk mist. Neem dan direct contact met ons op want vaak kunnen wij de gewenste goederen toch aan u leveren. Bij herhaalde verzoeken nemen wij het product op in ons standaard assortiment.

Probleemoplossers
Heeft u een schoonmaakprobleem? Met drie generaties kennis en ervaring heeft CleanDirect een compleet assortiment voor de meest genodigde schoonmaakwerkzaamheden maar ook voorkomende reinigingsproblemen. Voor elk probleem is een oplossing!

Het CleanDirect Team


     

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over producten, (spoed-) leveringen, betalingen, kortingen of voorwaarden? Neem gerust contact met ons op via onze servicedesk:
036-76 00 467 ma-vr 8.00-17.00 uur of e-mail service@cleandirect.nl