Levering

 

Gratis levering vanaf 75 euroVanaf 100 euro gratis bezorging door heel Nederland | Clean Direct
Wij bezorgen elke bestelling vanaf 75,- (excl. BTW) gratis door heel Nederland.

Voor bestellingen met een lagere waarde hanteren wij een bijdrage in de transport- en orderkosten van 7,50 euro (excl. BTW).
Voor leveringen in België vragen wij een bijdrage van € 25.00

Levertermijn
Wij leveren binnen 5 werkdagen door heel Nederland. Van alle bestellingen wordt 98% binnen 5 werkdagen afgeleverd. Met nagenoeg geen backorders staat CleanDirect garant voor een uitmuntende service en kwaliteit in het logistieke proces. In sommige gevallen kan ivm voorraad een afwijkende levertermijn van enkele dagen gelden. Bij grote schoonmaakmachines en grote leveringen hulpmaterialen en rvs dispensers e.d. kunnen langere levertijden gelden.


Levertijden
Onze levertijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. De chauffeurs proberen rekening te houden met eventuele extra verzoeken rond uw levering (zoals levertijden of vooraf telefonisch contact) al is het door de enorme hoeveelheid leveringen vaak helaas niet mogelijk hier ook aan te voldoen. Een specifiek gewenste tijdslevering kan verzorgd worden met bijbetaling van 40 euro.


Niet aanwezig: Belangrijk
Mocht onze chauffeur voor een gesloten deur komen te staan dan zal deze een bezorgkaart in de brievenbus stoppen. Belangrijk! U dient dan contact op te nemen met het telefoonnummer op de kaart om een afspraak te maken waarop de chauffeur uw bestelling opnieuw kan afleveren.

Bezorgpartner
Al onze leveringen worden verzorgd door TransMission. Een samenwerkingsverband van 12 professionele vervoersbedrijven uit verschillende regio's. Hierdoor verloopt de levering vlot en door chauffeurs die bekend zijn met u en/of uw regio.


Spoed levering | CleanDirectSpoedlevering
Wij kunnen uw bestelling van minimaal 200 euro, die voor 17.00 uur geplaatst is tegen een vergoeding van 50,- (excl. BTW) de volgende dag uiterlijk voor 09.30 uur bij u afleveren. Neem hiervoor contact op met onze service dienst: service@cleandirect.nlof bel 036-76 00 467. Het is in overleg ook mogelijk om uw order nog sneller via een koerier te leveren.